Even voorstellen....

Wie 'we' zijn? Even voorstellen: M(ari) en A(da) Aangeenbrug uit Apeldoorn. Sinds eind 2011 wonen we daar. In het dagelijks leven (hij) hervormd predikant sinds 1979 en sinds 1989 in de hervormde gemeente van Barneveld. In oktover 2011 met emeritaat gegaan en dus verhuisd. En (zij) sinds 2000 werkzaam in verpleging (als vroeger) en later als management-secretaresse in een verpleeghuis te Barneveld.

Een mens stelt bepaalde verlangens steeds uit. Later....... als.......dan....... Komt later ooit?

Voor ons een reden om in 1996 (enigszins 'boven de begroting') een camper aan te schaffen. Een Kip, bouwjaar 1986, op dat moment 60.000 gelopen (op benzine, zonder stuurbekrachtiging). Jaren van vreugde! De 'opstapkip' zo heette deze camper. Vandaar de naamgeving van deze site.
Zie de foto linksboven.
Alleen...campers slijten ook. In 2004 werd deze ingeruild. Voor een Bürstner, type T604, bouwjaar 1996, diesel, met stuurbekrachtiging, 39.000 op de teller. Een prachtding. Iedereen denkt dat hij nieuw is. Lijkt hij ook! Op de pagina van Noordkaap 2004 leest u de eerste belevenissen met deze camper!
En jawel, mei 2012 komt er weer een nieuwe. Een Rapido. Net even iets kleiner, maar.... met draaistoelen. Een van onze wensen. Doordat je de nu de ruimte van de cabine bij het woongedeelte betrekt heb je ongeveer evenveel ruimte als voorheen. En toch een camper die kleiner is dan 6 mtr (scheelt diesel, scheelt wegenbelasting, scheelt op veerboten e.d.).

En natuurlijk nog even een plaatje van de nieuwe camper:


Naar de homepage